Uitgangstekst. (Psalm 16:11) Gij maakt mij het pad des levens bekend; overvloed van vreugde is bij uw aangezicht, liefelijkheid is in uw rechterhand, voor eeuwig."  You will show me the path of life; in Your presence is fullness of JOY; at Your right hand are pleasures forevermore." Deze naam heb ik gekozen vanuit mijn geloof als Christen. Expression Praise is leren je hart te openen en jezelf te uiten in het dansen.  Wat Expression Praise dance bijzonder maakt is dat het een combinatie is van klassiek ballet, moderne dans, hiphop & streetdance. Deze vormen van dans worden gecombineerd in Praise Dance. Dit geeft vreugde,  plezier en rust. Expression Praise dance zal ook deel uitmaken van verschillende uitvoeringen in verschillende gemeente’s. Ik wil deze dansschool graag starten omdat ik het talent dat God mij heeft gegeven op een bijzondere manier wil gebruiken voor Zijn Koninkrijk. 
Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen, je kunt gewoon binnen lopen of vooraf een mailtje sturen met je gegevens met daarin de voorkeur voor je les. Het email adres is: info@expressionpraisedance.com
Het evangelie op een bijzondere manier doorgeven door middel van dans en aanbidding, in Rotterdam maar ook in het buitenland.
Visie
Proefles
© Expression Praise dance 2014
Mijn hoofddoel
Sociale activiteiten aanbieden aan kinderen, jongeren en volwassenen.